Редактор: кадри и видео: Фейсбук/lВъпреки твърде необичайния вид на войниците си, Кралската

...
Редактор: кадри и видео: Фейсбук/lВъпреки твърде необичайния вид на войниците си, Кралската
Коментари Харесай

Влиятелен влогър: Колкото и да е скандално интервюто на Меган и Хари с Опра, не си го изкарвайте на кралските гвардейци

Редактор: 

кадри и видео: Фейсбук/l

Въпреки прекомерно необичайния тип на бойците си, Кралската армия на Англия е едно от най-елитните и най-добре готови военни подразделения в света. Много хора и в този момент се пробват да ги предизвикат, до момента в който са на пост. След абсурдът със изявлението на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри, евентуално броят на провокациите ще се усили. Това обаче е огромна неточност. Това разяснява известният влогър Ейгон Хеър, който води поредицата l.

В близо 5-минутно видео са показани доста фрагменти, в които туристи и други минувачи се държат неуважително към гвардейците, прекомерно постоянно тъкмо под носа им. Войниците са подготвени да не реагират в такива обстановки, което кара хората да прекаляват и да се пробват да ги пипнат. В този случай обаче следва толкоз мощна команда от страна гвардееца да му бъде разчистен пътя, че всеки реагира безусловно като посърнал.

Особено индикативен образец за това какъв брой нагли могат да са хората е случая, в който жена хвърля ръкавицата си към боеца на пост и чака той да я вдигне и да ѝ я подаде. Това продължава много, до момента в който идва различен чиновник на английската корона, който изяснява на туристката: „ Армията е тук да пази короната, не за забавление на минувачите “.

Кралските гвардейци извършват всичките си отговорности. Нямат право на мимики на пост, даже и да се усмихват, нямат право да отиват до тоалетната и на първо място нямат опрощение да напущат строя без команда. Поради последното, за гвардеец е по-вероятно да падне по лице в строя, в сравнение с да го напусне или да изиска да бъда заменен.

„ Каквото и да се случва с кралското семейство, уважавайте гвардейците “, припомня.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР